Menu
- Forsiden
- Lidt om mig
- Links til sider jeg har lavet
- Download
- Kontakt mig

Hits: 87187

 
Download


Samtlige programmer som kan downloades her, er nogen jeg selv har lavet. De alle kræver at man har java installeret, så hvis du har downloaded nogen af dem og det ikke virker, er det fordi du skal hente java. Her er et link.
Tankz (2004)

Jeg er for tiden godt igang med at lave et lille spil som jeg har valgt at kalde for tankz.
Du kan trykke på linket under for at downloade spillet. Det skal lige siges at spillet er langt fra færdigt, så der vil komme mange ændringer i det.

Kredits:
Programmering: Lasse Axholt
Matematiske formler og andre gode programmerings råd: Ask Hjorth Larsen
Grafik: Lasse Axholt og Henrik Pedersen
Lyd: Lasse Axholt

Download:Tankz alpha 1.2
Hits: 2373

Search and replace (2004)

Dette program bruges til at finde noget tekst i en masse filer, og erstatte det med et andet ord. For at bruge det skal man sætte alle sine filer man vil gå igennem i 1 mappe, derefter skriver man stien til mappen som f.eks. f:\test, derefter skriver man hvilket ord man søger efter og hvilket ord til at erstatte det. Er specielt godt til html sider hvis man har skrevet forkert et sted og vil ændre det samtlige steder i ens kode, man skal dog lige være opmærksom på at den erstatte alt, så en god ide at tage en kopi af ens filer inden man gør igang.

Kredits:
Programmering: Lasse Axholt

Download:Search and replace
Hits: 1797

Commens network 0.0.1 (2012)

Kredits:
Programmering: Lasse Axholt
Dette er et program som stadig er under udvikling, men koden er klar til brug. Selve tanken med dette projekt er at flytte alt netværkskode ud i et projekt for sig selv, så dette vil være nemt i at tilføje i et program. Det er dog mest tænkt til brug til spil, da det kræver den mest kringlede form for netværkskode. Spiltyper som jeg har tænkt at den skal kunne håndtere er følgende:
Real time strategi, dvs. den skal kunne holde styr på game ticks og sørge for at alle clienter er præcist samme sted i koden.
Turn based, her er der ikke tick basseret, men håndtere at sende alt data ud til samtlige klienter når den modtager data fra en af clienterne, så alle kan få opdateret deres kode.

Selve projektet er et

Download:Commens network
Hits: 1797